Reviews

Tijhof Automotive IconTijhof Automotive

Bedrijvenpark Twente Noord 105, Almelo

4,8 31 reviews

 • Avatar René Kalff ★★★★★ een maand geleden
  Topbedrijf! Ben vooraf uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden om het max. gewicht van mijn Ducato camper te verhogen. Hoewel er zeker goedkopere opties zijn voor full-air gekozen zodat ook zwaar beladen het rijcomfort behouden blijft … More (en natuurlijk zodat m’n eieren niet iedere keer aan één kant van de pan liggen). Zeer vakkundig geïnstalleerd en uitermate vriendelijk personeel.
 • Avatar Rob Middelhuis ★★★★★ 5 maanden geleden
  Onze camper een opwaardering gegeven op veersysteem. Luchthulpvering op de achteras van VB om zo de belasting te verhogen . En weg ligging teverbeteren. Tevens de vooras vering op gewaardeerd met VB spiraal vering en schokbrekers . Met … More beginnende storm Ciaran naar Tyhof Automotiv Almelo en met avond storm weer terug . Meteen een mooie vuurdoop om ervaring te doen door vakkundig geadviseerd en mooie offerte van Tyhof gemonteerd VB veersysteem. En was een hele fijne terug rit met een veel stabieler weg ligging . En koers vastere camper als voor heen. Dank Jacco en Kim en montage team voor gast vrije ontvangst en super geadviseerde en gemonteerde veer systeem . Is echt een waardevolle investering . Succes met jullie prachtige bedrijf . Groet Rob
 • Avatar G.W. van Manen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Uitstekend geholpen. De grondspeling van mijn camper, basisauto Fiat Ducato, flink verhoogd. Extra veren 3cm, grotere wielen (16 inch in plaats van 15 inch) 4 cm. Daarbij rijdt/veert mijn camper nu veel lekkerder. Hij weegt altijd 3500 … More kg, de originele veren waren overbelast.
 • Avatar Jeroen Appelman ★★★★★ 4 jaar geleden
  Topbedrijf, zeer vriendelijke en kundige mensen die veel verstand hebben van Land Rover Discovery. Omdat ze die soms van chassis af aan opbouwen, weten ze precies waar ze moeten zoeken als er een probleem is. Ik reed al een behoorlijke … More tijd rond met een probleem, was al bij diverse “specialisten” geweest die zeiden dat het normaal was, maar een bezoekje en proefritje met Jacco en die wist het euvel direct te diagnostiseren. Probleem nu opgelost. Ben er ook twee keer geweest met “kleinigheden” (gescheurde turboslang en bijna kapotte aandrijfas) die zeer snel verholpen konden worden. Kortom, een bedrijf dat ik bij iedereen met een LR Discovery oprecht van harte kan aanbevelen !!
 • Avatar Wim Westerling ★★★★★ 7 jaar geleden
  Zojuist serieuze pech met mijn Audi A6.... laat mij eigenlijk nooit in de steek. Telefoontje naar het bedrijf en men heeft mij prompt kunnen repatrieren. Nog even afwachten wat er nu precies mis is maar ook nu vertrouw ik er op dat ik binnenkort … More snel weer van mijn stalen ros kan genieten. Adequate actie, top !
 • Avatar Jeroen de Vries ★★★★★ 7 jaar geleden
  Een autobedrijf waar ze verstand hebben van auto's vakbekwaam zijn en weten waar ze over praten. Prijs kwaliteit verhouding is goed en het personeel is vriendelijk en Allert. 100% aanrader voor elk merk auto. Ook zijn ze specialist … More voor 4x4 autos.
 • Avatar Bernd Hietberg ★★★★★ 6 jaar geleden
  Vakmensen, alle merken maar zeker de Mercedes, Volkswagen en 4x4 auto’s kennen ze van binnen en van buiten. Storing vrijwel altijd in een dag verholpen.
  Prettig personeel!
 • Avatar Ilse ★★★★★ 7 jaar geleden
  Super service. We zijn al heel wat jaren klant en wat vooral prettig is, is dat Tijhof Automotive altijd met je mee denkt en alles snel weer voor je regelt.
 • Avatar klaas willems ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goed werk geleverd , mooi VB airsuspension systeem ingebouwd .goeie service , en flexibel meedenkend !
 • Avatar Simon Van Dingstee ★★★★★ 3 jaar geleden
  Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Een vakman pur sang.
 • Avatar Ritske de Vries ★★★★★ een jaar geleden
  Mooi bedrijf. Groot en erg netjes.
 • Avatar Luuk Uiterwijk ★★★★★ 3 jaar geleden
  Geweldig bedrijf met zeer kundig personeel
 • Avatar Jelle Arentsen ★★★★ 4 jaar geleden
  Vakmensen
 • Avatar René Bosman ★★★★★ 5 jaar geleden
  Aardig personeel
 • Avatar Katagiri Jenkins ★★★★★ 7 jaar geleden
  Goede service
 • Avatar Humphrey Nieuwersteeg ★★★★ 6 jaar geleden
  Prima service