Hulp- en verzwaarveren

Neem contact op

Hulp- en verzwaarveren:
Kracht in elke rit!

Hulp- en verzwaarveren vormen essentiële veersystemen die speciaal zijn ontworpen om de prestaties van de bestaande ophanging te verbeteren en aan te passen aan specifieke behoeften. Deze systemen spelen een cruciale rol bij het oplossen van diverse veerproblemen die voertuigen kunnen ondervinden.

Het concept van hulpveren is gebaseerd op het idee van extra ondersteuning bieden aan de bestaande vering van een voertuig. Ze worden strategisch gemonteerd in combinatie met de originele ophanging, waardoor ze extra veerkracht genereren. Dit is vooral handig in situaties waarin het voertuig te maken heeft met tijdelijke zware belasting, zoals bij het dragen van extra bagage, het trekken van een aanhanger of het vervoeren van goederen.

Aan de andere kant worden verzwaarveren geïntegreerd om de originele vering volledig te vervangen, en dit is vaak nodig bij voertuigen die regelmatig onderhevig zijn aan constante zware belasting. Het vervangen van de originele vering door verzwaarveren zorgt voor een aangepaste en versterkte veerkracht, waardoor het voertuig beter in staat is om met de specifieke belastingen om te gaan.

Het opmerkelijke aspect van deze veersystemen is dat ze beschikbaar zijn voor zowel de voor- als de achteras van voertuigen. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde verbetering van de algehele rijprestaties en stabiliteit, ongeacht de locatie van de extra belasting.

In essentie bieden hulp- en verzwaarveren een flexibele oplossing voor voertuigeigenaren om de veerkracht van hun voertuigen aan te passen aan verschillende beladingsomstandigheden, waardoor ze genieten van een comfortabelere en veiligere rijervaring.

De voordelen van luchtvering op een rij:

Verbetering van het rijgedrag

Door een betere wegligging gaat u makkelijker door bochten en heeft u minder last van windstoten

Laadproblemen worden opgelost

Door het plaatsen van (hulp) luchtvering worden laadproblemen opgelost

Verbetering van het rijcomfort

Luchtvering heeft als eigenschap dat oneffenheden als het ware worden weggenomen uit de weg

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht