Tijhof Automotive

Voor (lucht)veringen | ontwikkeling en productie op maat | ombouw, onderhoud en reparatie.

Neem contact op

Dé specialist op het gebied van (lucht)vering

Ervaart u problemen met de vering bij zwaardere belading of wilt u het rijcomfort van uw bedrijfsbus, bedrijfsauto of camper verhogen? (Lucht)vering is daarvoor een mooie oplossing. Maar waar laat u dit monteren? Dat laat u natuurlijk doen door een hiervoor gecertificeerd bedrijf, zoals Tijhof Automotive: dé (lucht)vering specialist.

Tijhof Automotive: dé (lucht)vering specialist

Bij Tijhof Automotive hebben wij een ruime ervaring in het monteren van (lucht)vering onder lichte bedrijfsauto’s, bestelauto’s, transporters, campers en vele andere voertuigen. Wij zijn gecertificeerd premium partner van VB-Airsuspension. Dit betekent dat wij beschikken over gecertificeerde monteurs voor een vakkundige plaatsing van de (lucht)vering systemen. Ook zijn wij officieel dealer van VB-Airsuspension.

Wij staan bekend als dé (lucht)vering specialist. De koffie staat hier altijd klaar, dus kom gerust eens langs als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw voertuig.

Welke (lucht)vering systemen monteren wij?

Tijhof Automotive monteert (lucht)vering systemen van het merk VB-Airsuspension. VB-Airsuspension is door de RDW erkend als voertuigfabrikant, waardoor het toegestaan is om voertuigen van VB-Airsuspension systemen te voorzien. Maar niet alleen door de RDW worden ze erkend. Zo zijn ze het eerste bedrijf wat in Europa een goedkeuring/erkenning heeft gekregen van de Daimler AG fabriek in Stuttgart. Dit houdt in dat Mercedes Benz officieel de kwaliteit en de verbetering van het rijcomfort en het rijgedrag erkent bij gebruik van een VB-Airsuspension systeem.

Verdere goedkeuringen

Niet alleen vanuit Mercedes Benz wordt deze modificatie goedgekeurd. Ook Volkswagen AG en Renault keuren het gebruik van de (lucht)vering goed. Van een groot aantal andere merken bestaat er een zogenaamde ‘Letter of Non-Objection’, wat inhoudt dat u geen risico loopt wanneer u deze (lucht)vering laat plaatsen.

Bent u dus op zoek naar een (lucht)vering specialist die uw bedrijfsbus, auto of camper kan voorzien van een (lucht)vering systeem? Bij Tijhof Automotive bent u daarvoor aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op, of kom langs bij ons.

Tijhof Automotive, dé luchtvering specialist. Voorheen JS Automotive.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.