VB-Airsuspension

Neem contact op

VB-Airsuspension voor uw voertuig:
Tijhof Automotive adviseert u graag!

VB-Airsuspension heeft vele voordelen voor uw voertuig:

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

VB-Airsuspension luchtveringssystemen zijn er in zeer veel verschillende soorten. Het merk biedt goede kwaliteit luchtvering en zorgt er met de systemen voor dat veringsproblemen kunnen worden opgelost. Of het hierbij nu gaat om het verhogen van het rijcomfort, het verbeteren van het rijgedrag of het verhogen van de rijveiligheid: VB-Airsuspension biedt u wat u zoekt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees er hieronder meer over of neem vrijblijvend contact met ons op.

Over VB-Airsuspension

De luchtveringssystemen van dit merk kenmerken zich door hun grote variëteit aan mogelijkheden. Zo bieden ze luchtvering aan ter ondersteuning van de huidige vering onder uw voertuig, maar ook vering die het complete veringssysteem vervangt. Wat uw probleem of wens ook is en wat voor voertuig het ook om gaat, de veringssystemen van VB-Airsuspension kunnen uitkomst bieden.

Montage VB-Airsuspension systemen

VB-Airsuspension kent een groot voordeel ten opzichte van andere producenten van luchteringssystemen. Bij dit merk is het namelijk niet noodzakelijk om constructieve aanpassingen te doen aan het chassis van uw voertuig. De vering van VB-Airsuspension vervangt het huidige veringssysteem en wordt bevestigd aan de bestaande installatie punten. Zo behoudt u uw garantie op uw voertuig.

Het laten installeren van een VB-Airsuspension  is in overeenstemming met de regelgeving die vanuit de RDW wordt gehandhaafd. VB-Airsuspension heeft vanuit de RDW de status van officieel voertuig fabrikant, wat betekent dat het merk wordt gezien als officieel leverancier van voertuigmodificaties. Ook vanuit de Daimler AG fabriek in Stuttgart (Mercedes-Benz), Volkswagen AG en Renault wordt de kwaliteit en verbetering van het rijcomfort en rijgedrag wanneer een VB-Airsuspension luchtveringssysteem is gemonteerd erkend. Vanuit veel andere merken bestaat een ‘letter of non objection’ wat betekent dat u zonder risico een luchtveringssysteem van dit merk kunt laten monteren door een daarvoor gecertificeerd bedrijf, zoals Tijhof Automotive.

Maak kennis met VB-Airsuspension

Het comfort en de veiligheid van onze luchtveringen komen van VB-Airsuspension. Zij bieden een oplossing bij problemen met de vering bij zwaardere beladingen.
VB-Airsuspension maakt luchtvering systemen die het rijcomfort en het rijgedrag van uw bedrijfsbus, bedrijfsauto of camper aanzienlijk vergroten. De vering van VB-Airsuspension blijft dezelfde rijhoogte tijdens het rijden, zoals deze door Tijhof Automotive wordt ingesteld.

Bekijk de bedrijfsvideo van VB-Airsuspension, want beelden zeggen meer dan woorden

Video afspelen

De voordelen van luchtvering op een rij:

Maximale verhoging van het rijcomfort

Door het monteren van luchtvering wordt overhellen tot het minimum verminderd. Ook worden oneffenheden uit het wegdek gefilterd

Beladingsverschillen opgelost

Door het monteren van een luchtvering systeem kan de camper zelfs bij scheve belading recht worden gezet

Uw camper eenvoudig waterpas

Met de full-air systemen is het mogelijk de camper met een druk op de knop waterpas te laten zetten

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht