Luchtvering camper

Voor verhoogd rijcomfort en verbeterde rijveiligheid

Neem contact op

Luchtvering campers?
Tijhof Automotive adviseert u graag!

Luchtvering camper heeft vele voordelen voor uw voertuig

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele beladingsverschillen)
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Een camper geeft u de vrijheid om te gaan en te staan waar u maar wilt. Echter, campers staan niet bekend om hun rijcomfort, doordat het gewicht van een camper vaak wat hoger in de carrosserie ligt. Hierdoor ontstaat een hoog zwaartepunt en zult u merken dat de camper in de bochten wat overhelt. Dit kan onveilig en onprettig aanvoelen voor uzelf en uw inzittenden. Luchtvering kan hier zeker een uitkomst bieden. Met luchtvering is het mogelijk om rijveiligheid te verhogen en het rijcomfort en het rijgedrag aanzienlijk te verbeteren. Zo biedt uw camper niet alleen op locatie, maar ook onderweg een hoop comfort. 

Montage luchtvering camper

De meeste luchtvering systemen die er op de markt zijn, vereisten aanpassingen aan het chassis om gemonteerd te kunnen worden. Dit is bij VB-Airsuspension niet het geval, omdat deze luchtvering systemen voor campers de originele vering vervangen en gemonteerd worden op de bestaande bevestigingspunten. Wij demonteren dus uw originele vering en plaatsen vervolgens op dezelfde plek het nieuwe luchtvering systeem.

De plaatsing van deze systemen is in overeenstemming met de regelgeving die door de RDW gehandhaafd wordt. VB-Airsuspension wordt erkend als voertuigfabrikant, waardoor u met een gerust hart deze systemen kunt laten monteren. Vanuit een groot aantal merken bestaat zelfs een officiële erkenning van de verbetering van het rijgedrag en verhoging van de rijveiligheid bij gebruik van deze camper luchtvering.

Klik hier voor de verschillende luchtvering systemen die wij monteren.

Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht