Tijhof Automotive, dé luchtveringspecialist!

Luchtvering achteraf inbouwen - Tijhof Automotive regelt het!

Neem contact op

Ontdek de voordelen van luchtvering achteraf inbouwen bij Tijhof Automotive. Deze aanpassing biedt tal van voordelen voor uw voertuig:

  • Verbeterd rijcomfort door luchtvering achteraf in te bouwen.
  • Oplossing voor (structurele) beladingsverschillen met luchtvering achteraf inbouwen.
  • Optimalisatie van de wegligging dankzij luchtvering achteraf inbouwen.
  • Verhoging van de rijveiligheid door luchtvering achteraf in te laten bouwen.
We informeren u graag over de mogelijkheden van luchtvering achteraf laten inbouwen. Vul gerust het formulier op deze pagina in. Er is veel mogelijk en we helpen u letterlijk graag op weg.

Vriendelijk herinneren we eraan dat deze service momenteel alleen beschikbaar is voor Nederlandse voertuigen vanwege de APK en toelatingseisen.

Dé specialist op het gebied van achteraf luchtvering inbouwen!

Luchtvering achteraf inbouwen? Tijhof Automotive regelt het voor u! Als de luchtvering specialist van Nederland hebben we al talloze voertuigen voorzien van deze upgrade. Onze systemen zijn afkomstig van VB-Airsuspension, een merk dat erkend wordt door verschillende voertuigfabrikanten en de RDW. Met luchtvering achteraf inbouwen van VB-Airsuspension bent u verzekerd van toegestane modificaties en de goedkeuring van de RDW. Schakel vandaag nog Tijhof Automotive in voor luchtvering achteraf inbouwen en geniet van de voordelen!

Luchtvering achteraf laten inbouwen, hoe gaat dat?

Bij VB-Airsuspension systemen is het anders dan bij veel andere luchtveringssystemen niet nodig om aanpassingen te maken aan het chassis. VB-Airsuspension vervangt namelijk de af-fabriek vering, waardoor deze aanpassingen overbodig zijn. Als je kiest voor een VB-Airsuspension systeem, demonteren wij simpelweg de originele vering en wordt op dezelfde locatie het VB-Airsuspension systeem geplaatst. Dit maakt VB-Airsuspension luchtvering systemen bij uitstek geschikt voor wie luchtvering achteraf wil laten inbouwen.

Het installeren van het VB-Airsuspension systeem voldoet aan de regelgeving omtrent veiligheid en voertuigeisen die door de RDW worden gehanteerd. VB-Airsuspension heeft de status van officiële voertuigfabrikant, waardoor ze worden erkend als leverancier van goedgekeurde voertuigmodificaties.

Naast goedkeuring van de RDW zijn er ook veel voertuigfabrikanten die VB-Airsuspension systemen erkennen als toegestane modificaties. VB-Airsuspension heeft als eerste bedrijf in Europa goedkeuring ontvangen van de Daimler AG fabriek in Stuttgart, wat betekent dat Mercedes Benz officieel de kwaliteit en verbetering van het rijcomfort en rijgedrag erkent bij gebruik van een VB-Airsuspension systeem. Ook Volkswagen AG en Renault keuren het gebruik van luchtvering goed. Van veel andere merken is er een ‘Letter of Non-Objection’.

Luchtvering achteraf inbouwen voor campers en bedrijfswagens

Dat is waar wij in gespecialiseerd zijn! Ontdek onze drie verschillende vormen van luchtvering voor verschillende toepassingen:

  1. VB-SemiAir: Dit systeem biedt ondersteuning aan het originele veersysteem en wordt geplaatst tussen de bladveer en het chassis bij voertuigen met bladveren.

  2. VB-NivoAir: Speciaal ontworpen voor schroefgeveerde voertuigen, vervangt dit systeem de bestaande schroefvering door een volledig luchtgeveerd systeem. Het houdt het voertuig altijd op dezelfde rijhoogte, wat resulteert in een verhoogd rijcomfort. Bediening van dit systeem is niet mogelijk.

  3. VB-FullAir 2C en VB-FullAir 4C: Dit zijn volledig automatische en regelbare oplossingen voor veerproblemen. Ze vervangen de bestaande blad- of schroefvering door een volledig luchtveringssysteem, waarbij het systeem via een afstandsbediening instelbaar is. Het VB-FullAir 2C systeem kan worden geplaatst op zowel de voor- als de achteras, terwijl het VB-FullAir 4C systeem zowel bij de voor- als achteras wordt geïnstalleerd.

  4. VB-ActiveAir: Dit systeem combineert het VB-FullAir 4C systeem met adaptieve schokdempers die tijdens het rijden de luchtvering aanpassen aan het rijgedrag en de wegcondities. Het resultaat is een sportieve en comfortabele rijervaring met een verhoogde rijveiligheid.

Bij Tijhof Automotive staan we klaar om luchtvering achteraf in te bouwen die perfect past bij uw behoeften en voertuig. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie over luchtvering achteraf inbouwen?

Als u onderstaand formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Luchtvering achteraf laten inbouwen - Bij Tijhof Automotive kan het! Voor bedrijfswagens en campers.
Luchtvering achteraf laten inbouwen - Bij Tijhof Automotive kan het! Voor bedrijfswagens en campers.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.