Speciale onderdelen

Neem contact op

Speciale onderdelen:
Onderscheidend rijden begint hier

Verzwaarde stabilisator:

Een verzwaarde stabilisator is als het ware een robuuste, massieve staaf die wordt vervaardigd uit hetzelfde materiaal als de veren van een voertuig. Wanneer deze stabilisator aan het bestaande veersysteem wordt toegevoegd, zowel aan de voor- als achteras, biedt het extra structurele ondersteuning. Deze toegevoegde stabiliteit is cruciaal tijdens bochten en manoeuvres, waarbij de verzwaarde stabilisator helpt om overhellen te verminderen, waardoor het voertuig strakker en meer gecontroleerd op de weg blijft.

Verzwaarde schokdempers:

De verzwaarde schokdempers zijn geen standaard dempers. In plaats daarvan hebben ze specifieke veereigenschappen die afwijken van de originele dempers van het voertuig. Door deze aangepaste schokdempers te integreren in het bestaande veersysteem, zowel aan de voor- als achteras, wordt de algehele vering van het voertuig verbeterd. Dit resulteert in een soepeler rijervaring en verbeterd comfort doordat de schokken en trillingen beter worden geabsorbeerd.

VB-FSD-technologie:

De VB-FSD-technologie maakt gebruik van schokdempers met ‘Frequency Selective Damping’ (FSD). Deze geavanceerde schokdempers hebben unieke dubbele dempingskarakteristieken. Wanneer ze de originele dempers vervangen en geïntegreerd worden in zowel de voor- als achteras van het voertuig, kunnen ze zich aanpassen aan verschillende frequenties van schokken en trillingen. Dit betekent dat ze zowel kleine oneffenheden in de weg als grotere schokken bij bijvoorbeeld oneffen terrein effectief kunnen absorberen. De VB-FSD-technologie draagt bij aan een optimaal evenwicht tussen comfort en stabiliteit, waardoor het voertuig zich aan verschillende rijomstandigheden kan aanpassen.

Door deze technologieën samen te voegen, wordt een voertuig voorzien van een geavanceerd veersysteem dat niet alleen zorgt voor verbeterde stabiliteit maar ook voor een comfortabelere en responsievere rijervaring, ongeacht de variërende wegcondities.

De voordelen van luchtvering op een rij:

Verbetering van het rijgedrag

Door een betere wegligging gaat u makkelijker door bochten en heeft u minder last van windstoten

Laadproblemen worden opgelost

Door het plaatsen van (hulp) luchtvering worden laadproblemen opgelost

Verbetering van het rijcomfort

Luchtvering heeft als eigenschap dat oneffenheden als het ware worden weggenomen uit de weg

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht