Hulpluchtvering camper

Neem contact op

Hulpluchtvering camper?
Tijhof Automotive adviseert u graag!

Zoals de naam al zegt, wordt de hulpluchtvering camper aangebracht ter ondersteuning van de bestaande vering. Dit kan gebruikt worden voor veerproblemen bij een zwaar beladen camper. Daarnaast biedt het de volgende voordelen:

  • Hogere rijhoogte en grotere veerweg
  • Een verbeterd comfort, uiteraard afhankelijk van uw beginsituatie
  • Een verhoogde stabiliteit, vooral bij een twee kamersysteem waarbij beide balgen een gescheiden leidingsysteem hebben voorzien van eigen vulnippel
  • De veerkracht kan worden bijgesteld wanneer het voertuig zwaarder of lichter beladen wordt.
  • U kunt uw camper op de plaats van uw bestemming makkelijker waterpas stellen.

Hulpluchtvering zorgt ervoor dat de bestaande vering in uw camper ondersteund wordt waardoor problemen met belading of stabiliteit verholpen kunnen worden. Deze soort vering kan toegepast worden wanneer de huidige vering de verhoogde belading niet meer goed aankan. Er zijn verschillende soorten hulpluchtvering met ieder een ander doel. 

Montage hulpluchtvering camper

Wanneer we lange afstanden rijden met onze camper, vinden we het comfort niet geheel onbelangrijk. Naast dat de hulpluchtvering camper de rijveiligheid verhoogd, wordt het comfort ook verbeterd. Een goede reden om eens te kijken naar hulpluchtvering voor de camper. Er zijn speciale hulpluchtveringsystemen welke ontworpen zijn voor campers. Zo is dit altijd de beste invulling voor uw voertuig.

Nadelen van een zwaar beladen camper zijn:

  • Hogere gevoeligheid voor zijwind
  • Instabiele ligging op de weg
  • Minder grip van de voorbanden op de weg
  • Een langere remweg
  • Omhoog schijnende koplampen welke medeweggebruikers kunnen blinderen.

Hulpluchtvering camper: verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten hulpluchtvering, Tijhof Automotive informeert u graag over de mogelijkheden. Zij maken gebruik van het merk VB-Airsuspension. Een bekend merk wat staat voor goede kwaliteit. Tijhof Automotive zorgt er dan ook voor dat dit systeem met zorg wordt gemonteerd zodat u van alle voordelen optimaal kunt genieten.

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht