Nieuwbouw in Almelo: een logische stap

Nieuwbouw in Almelo: een logische stap

In het meinummer van de Ondernemersmagazines Gemeente Twenterand, Tubbergen en Dinkelland vertellen Jacco en Frank Speelman over de nieuwe fase in de geschiedenis van het bedrijf Tijhof, dat in 2022 vijfenzeventig jaar bestaat.

Ze leggen uit waarom de bouw van het nieuwe pand in Almelo een logische stap is en wat de voordelen van (lucht)vering zijn.

Ook vertelt Frank over de tak onderhoud, service, schadeherstel en chassis-aanpassingen aan Tijhof Autotransportsystemen die in de nieuwe hal wordt ondergebracht.

Ze sluiten het interview af met een oproep aan mensen die van een mooie uitdaging houden: grijp je kans en maak kennis met ons. Want wie voor Tijhof kiest, kan ervan op aan dat hij of zij echt een leuke baan heeft! 😉

Lees het hele verhaal via de online versie van het artikel.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle nieuws omtrent Tijhof Automotive, volg of like dan de Facebookpagina!

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht