Hulpveren laten monteren?

Wij maken het voor je in orde

Hulpveren:
ze bieden u vele voordelen

Hulpveren hebben vele voordelen voor uw voertuig:

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele beladingsverschillen)
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Hulpveren: het heeft vele voordelen voor uw voertuig!

Hulpveren zorgen ervoor dat jouw voertuig stabieler op de weg komt te liggen en (structurele) beladings- of stabiliteitsproblemen worden opgelost. De vering wordt in de meeste gevallen als aanvulling op de bestaande vering geplaatst op het moment dat normale vering door zware belading of beladingsverschillen niet toereikend is. 

Montage zonder gevolgen voor uw garantie

De vering die wij monteren ter ondersteuning van de bestaande vering, is van het merk
VB-Airsuspension. Zij zijn in Nederland de bekendste fabrikant van luchtvering systemen. Alhoewel er meerdere systemen van andere merken op de markt zijn, kent
VB-Airsuspension een heel groot voordeel. En dat is dat de systemen worden gemonteerd zonder dat er constructieve aanpassingen gedaan hoeven te worden aan uw voertuig. Hierdoor behoudt u de garantie.

Het monteren van de systemen van VB-Airsuspension is daarnaast in overeenstemming met de regelgeving vanuit de RDW. Ook vanuit de meeste voertuigfabrikanten bestaat een officiële erkenning van de verbetering van het rijcomfort en een verhoging van de rijveiligheid van uw voertuig. Hierdoor kunt u zonder problemen een hulpluchtvering systeem van VB-Airsuspension laten monteren onder uw voertuig.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.