Camper Fiat Ducato

Luchtvering camper Fiat Ducato
Tijhof Automotive adviseert u graag!

Luchtvering camper Fiat Ducato heeft vele voordelen voor uw voertuig

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor luchtvering onder uw Fiat Ducato camper? Wij helpen u graag verder. Tijhof Automotive is de luchtvering specialist van Noor-Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren over- en het plaatsen- en onderhouden van luchtvering systemen. Ook zijn wij gecertificeerd premium partner van VB-Airsuspension. Dit betekent dat wij beschikken over gecertificeerde monteurs voor een vakkundige plaatsing van de luchtvering systemen. Ook zijn wij officieel dealer van VB-Airsuspension. Ons bedrijf is gevestigd in Westerbork (Midden-Drenthe). Luchtvering camper Fiat Ducato: voor optimaal rijcomfort en een verhoogde rijveiligheid. Lees hieronder waarom.

De problemen van Fiat Ducato campers

Campers staan bekend om hun gewicht en hun hoge zwaartepunt. Hierdoor kunnen ze wat overhellen in de bochten, wat uw passagiers en uzelf een onveilig of onprettig gevoel kan geven. Ook kan een Fiat Ducato camper te maken krijgen met beladingsproblemen, door de indeling van het interieur. De onbalans die ontstaat door beladingsproblemen, kan zeker op hogere snelheden zorgen voor gevaarlijke situaties. De luchtvering systemen die wij monteren, zijn van het merk VB-Airsuspension. Deze systemen bieden u en uw passagiers ultiem comfort, verbeterde wegligging en een hoop gemak.

VB-Airsuspension heeft verschillende mogelijkheden voor luchtvering. Zo kunt u kiezen uit verschillende systemen, variërend van hulpluchtveren tot volledige adaptieve luchtvering. Zo zou u kunnen kiezen voor hulpluchtvering, die de bestaande vering ondersteund. Door het plaatsen van deze vorm van luchtvering, worden (structurele) beladingsproblemen opgelost. De hulpvering wordt tijdens de montage zo afgesteld dat iedere veer dezelfde veerweg overhoudt.

Naast hulpluchtvering, is het ook mogelijk om te kiezen voor een adaptief systeem, VB-FullAir 2C en VB-FullAir 4C, te kiezen. Deze systemen zijn te bedienen met een afstandsbediening in de cabine en filteren oneffenheden uit het wegdek. Ook kunnen ze verschillende voordelen hebben tijdens het legen van uw vuilwatertank of het uitladen van fietsen of andere benodigdheden vanuit het service-luik. Wilt u meer informatie over de verschillende systemen? Lees hier meer over luchtvering van VB-Airsuspension.

Voordelen luchtvering camper Fiat Ducato

Luchtvering voor Fiat Ducato campers biedt verschillende voordelen. Hulpveren kunnen zorgen voor een betere wegligging en kunnen structurele ladingsproblemen oplossen. Volledig adaptieve luchtvering biedt nog veel meer mogelijkheden. Deze luchtvering past zich aan aan de weg- en weersomstandigheden, waardoor ultiem rijcomfort wordt bewerkstelligt. Ook het rijgedrag wordt door deze luchtvering sterk verbetert. Maar dit zijn niet de enige voordelen van luchtvering voor Fiat Ducato campers. Bekijk hier alle voordelen die luchtvering kan hebben voor campers.

Bevestiging luchtvering Ducato camper

Waar veel systemen op de markt vragen om constructuele aanpassingen aan uw camper, is dit bij de systemen van VB-Airsuspension niet het geval. De systemen van VB-Airsuspension vervangen namelijk de bestaande vering. De luchtvering wordt bevestigd aan de punten waaraan ook uw huidige veringssysteem bevestigd was, waardoor er geen aanpassingen gedaan hoeven te worden aan het chassis en u uw garantie behoudt. De systemen zijn zowel door de RDW als door de meeste voertuigfabrikanten erkend als goedgekeurde voertuigmodificatie, waardoor u zonder problemen deze luchtvering voor uw camper kunt laten plaatsen.

De voordelen van luchtvering op een rij:

Maximale verhoging van het rijcomfort

Door het monteren van luchtvering wordt overhellen tot het minimum verminderd. Ook worden oneffenheden uit het wegdek gefilterd

Beladingsverschillen opgelost

Door het monteren van een luchtvering systeem kan de camper zelfs bij scheve belading recht worden gezet

Uw camper eenvoudig waterpas

Met de full-air systemen is het mogelijk de camper met een druk op de knop waterpas te laten zetten

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht