Tijhof Automotive

Voor (lucht)veringen | ontwikkeling en productie op maat | ombouw, onderhoud en reparatie.

Neem contact op

Levelingsysteem

Automatische levelsystemen voor campers bij Tijhof Automotive: optimaal comfort en gemak

Bij Tijhof Automotive bieden we niet alleen luchtvering en chassis aanpassingen, maar we gaan nog een stap verder om uw camperervaring te verbeteren. Onze automatische levelsystemen voor campers zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw camper altijd waterpas staat, waardoor u maximaal comfort en gemak ervaart tijdens uw reizen. In deze informatieve tekst zullen we dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van onze automatische levelsystemen.

Wat zijn automatische levelsystemen voor campers?

Automatische levelsystemen voor campers zijn geavanceerde hydraulische of elektrische systemen die zijn ontworpen om het voertuig automatisch waterpas te zetten. Deze systemen compenseren voor oneffenheden in de ondergrond, waardoor uw camper stabiel en comfortabel blijft, zelfs op ongelijke terreinen.

Waarom kiezen voor automatische levelsystemen?

Automatische levelsystemen bieden tal van voordelen voor camperbezitters:

Optimaal comfort: Uw camper blijft altijd waterpas, wat zorgt voor maximaal comfort tijdens uw verblijf. U hoeft zich geen zorgen te maken over scheve bedden of wiebelende stoelen.

Gemakkelijk opstellen: Het handmatig waterpas zetten van een camper kan tijdrovend en frustrerend zijn. Met een automatisch levelsysteem is dit proces volledig geautomatiseerd en vereist het slechts een druk op de knop.

Tijdbesparing: Automatische levelsystemen besparen kostbare tijd bij het opzetten van uw kampeerplaats, zodat u meer kunt genieten van uw reis en ontspanning.

Veiligheid: Een waterpas camper is veiliger om in te verblijven, vooral als u kookt of beweegt in het voertuig.

Hoe werken automatische levelsystemen?

Automatische levelsystemen zijn voorzien van sensoren die de helling van de ondergrond meten. Deze sensoren sturen signalen naar het systeem, dat vervolgens hydraulische of elektrische jacks aanstuurt om het voertuig waterpas te zetten. Het hele proces verloopt volledig automatisch, met minimale tussenkomst van de bestuurder.

Voordelen van automatische levelsystemen van Tijhof Automotive

Onze automatische levelsystemen zijn specifiek ontworpen voor campers en bieden enkele belangrijke voordelen:

Nauwkeurigheid: Onze systemen zijn uiterst nauwkeurig en zorgen ervoor dat uw camper perfect waterpas staat, ongeacht de ondergrond.

Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen en componenten om ervoor te zorgen dat onze systemen lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Eenvoudig te gebruiken: Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen eenvoudig worden bediend via een bedieningspaneel of een mobiele app.

Maatwerk: We begrijpen dat elke camper anders is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect bij uw voertuig passen.

Waarom kiezen voor Tijhof Automotive?

Bij Tijhof Automotive staan we bekend om onze expertise in camperaanpassingen. Onze automatische levelsystemen bieden maximaal comfort en gemak, en onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat u de juiste oplossing krijgt voor uw behoeften. We hechten waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Contacteer ons

Heeft u vragen over onze automatische levelsystemen voor campers, installatie, onderhoud of service? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw camperervaring te verbeteren.

HPC Levelsysteem in combinatie met luchtvering

Binnen 90 seconden staat de camper waterpas en stabiel.

HPC Hydraulics beschikt over de nieuwste technieken om uw voertuig
stevig, stabiel en waterpas te zetten.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.