Tijhof Automotive

Voor (lucht)veringen | ontwikkeling en productie op maat | ombouw, onderhoud en reparatie.

Neem contact op

Welkom bij Tijhof Automotive,


voorheen bekend als JS Automotive

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw luchtvering behoeften? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijhof Automotive, voorheen bekend als JS Automotive, heeft een lange geschiedenis als dé luchtvering specialist. Sinds onze overname van JS Automotive uit Westerbork, hebben we onze expertise en diensten uitgebreid om u een nog betere service te bieden.

Als toonaangevende luchtvering specialist hebben we een bewezen staat van dienst in het monteren van hoogwaardige luchtveringssystemen onder verschillende voertuigen, variërend van lichte bedrijfsauto’s tot campers. Als gecertificeerd premium partner van VB Airsuspension garanderen wij niet alleen vakmanschap, maar ook de hoogste kwaliteit in producten en service.

Ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw voertuig te voorzien van de juiste luchtvering voor een optimaal rijcomfort en verbeterde prestaties, waarbij we streven naar maximale klanttevredenheid. Of het nu gaat om het verhelpen van problemen met de vering bij zware belasting of het verhogen van het rijcomfort van uw bedrijfsbus, bedrijfsauto of camper, wij hebben de expertise en middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Bij Tijhof Automotive geloven we in persoonlijke service en streven we ernaar om elke klant te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die past bij hun specifieke vereisten en budget. Ons team staat bekend om hun professionaliteit, vriendelijkheid en toewijding aan uitmuntendheid.

Wij nodigen u graag uit om langs te komen op ons adres op Bedrijvenpark Twente Noord 105 in Almelo, waar ons deskundige team u graag verwelkomt en adviseert over de mogelijkheden voor uw voertuig. Of neem contact met ons op via telefoonnummers

0593 – 33 11 81
06 – 511 207 31

of e-mailadres info@tijhofautomotive.nl voor meer informatie of een afspraak.

Kies voor Tijhof Automotive – uw betrouwbare partner voor luchtveringssystemen van topkwaliteit.

Tijhof Automotive, dé luchtvering specialist. Voorheen JS Automotive.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Waarom Tijhof Automotive

Tientallen jaren ervaring

Maatwerkoplossingen

Kwaliteit uit eigen huis

Persoonlijke aandacht

Tijhof Autotransportsystemen

Met tientallen jaren ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelen, produceren en importeren wij autotransporters en aanhangwagens. Daarbij draait alles om klantgericht maatwerk, vakkundig advies en professionele service. Of het om nieuwbouw, aanpassing, reparatie, onderhoud, aan- en verkoop van occasions of leaseoplossingen gaat – wij bieden het hele palet. Altijd toegesneden op de wensen van de klant, met maatwerk als standaard. Kortom: zeg je autotransporters, dan zeg je Tijhof.